ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1985 και εδρεύει στο Βλαχιώτη Λακωνίας, δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Ευρώτα. Ο Δήμος μας κατοικείται στην πλειοψηφία του από επαγγελματίες αγρότες, κάτι που μας έδωσε την ώθηση για την υλοποίηση ενός πρότυπου συνεργείου που θα αντιμετωπίζει τις ανάγκες τους. Από τότε έχουμε προχωρήσει στην κατασκευή δικών μας μηχανημάτων, όπως ο καταστροφέας (σε πολλά μοντέλα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε αγρότη), το μηχάνημα συγκομιδής του ελαιόκαρπου από τα ελαιόκλαδα (ΑΧ 2003) το όποιο είναι δική μας εφεύρεση κατοχυρωμένη στον Ο.Β.Ι (Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας),ο στελεχοκόπτης (DK) καθώς και ο θρυμματιστής κλαδιών (GT). 

Από το 2009 έχουμε εγκατασταθεί σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1300τ.μ και 600τ.μ βοηθητικού χώρου όπου κυριαρχεί ο πιο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός. Συμβατικά αλλά και CNC μηχανήματα μας δίνουν την δυνατότητα για την εξ’ολοκλήρου κατασκευή των μηχανημάτων μας, γεγονός που εγγυάται ένα άριστο σε ποιότητα και αντοχή αποτέλεσμα. 

Επιπλέον, τόσο κατά την διαδικασία επιλογής μηχανήματος αλλά και μετά την αγορά βρισκόμαστε στη διάθεση του πελάτη, για να τον καθοδηγήσουμε στην βέλτιστη επιλογή για αυτόν αλλά και για να τον υποστηρίξουμε σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει. Αυτό μας κατατάσσει στις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα. 

Η εμπιστοσύνη σας αλλά και η ικανοποίηση σας από την απόδοση των μηχανημάτων μας είναι για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση αλλά και ο λόγος για διαρκή προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης.